Verzenden & Bezorgen - OTIQ

Verzenden & bezorgen

Wanneer u vanuit het buitenland wilt bestellen stuurt u ons dan eerst een mail of een whatsapp. We geven u dan een prijs voor het verzenden van  het item van uw keuze naar uw woonplaats.

Pakket tot 30KG

Onze pakketverzendingen beneden de 30 kg worden verzorgd door PostNL. Wij verpakken onze pakketten milieuvriendelijk en hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal.

De kosten variëren van € 6,50 voor een pakket van 1-10 kg tot € 12,50 voor een pakket tussen de 10-30 kg die binnen de door PostNL gestelde afmetingen vallen.

Pakketten waarin bv veel glas verwerkt is versturen wij altijd in overleg met u.

Wij versturen uw pakket bijna altijd op de dag zelf of op de dag na ontvangst van uw betaling. Altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Pakket >30 KG

De bezorging van grotere, zwaardere en tevens breekbare producten worden verzorgd door of onszelf of door een externe transporteur.

Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor bezorging. Wanneer wij zelf bezorgen kan dit altijd binnen 14 werkdagen.

Wanneer een item door onze externe transporteur geleverd word gaat dit ook altijd in overleg met u.

Wij leveren van maandag t/m vrijdag. Wij bezorgen tot aan de voordeur, en uitsluitend op de begane grond. U dient het product zelf naar binnen te brengen en op de plek te zetten. Uw adres dient uiteraard normaal toegankelijk te zijn voor bijvoorbeeld een grote bus of vrachtwagen.

Kosten variëren van € 35 tot € 150,-

Wilt u een item liever afhalen? Bel dan voor het maken van een afspraak.
Let op: Wanneer u een item wilt afhalen kunt u hiervoor kiezen tijdens het plaatsen van u bestelling.

Translate
De waardering van www.otiq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 36 reviews.
× Chatten?