Over ons - OTIQ

Ruim assortiment

Volgens de laatste trends

Wekelijks nieuwe items

Over ons

Even voorstellen: mijn naam is Pascal Rust, interieurfanaat en schatjager. Ik ben eigenaar van OTIQ. Met mijn bedrijf produceer ik hoogwaardige kwaliteits meubelen. Ons assortiment bestaat onder andere uit Chesterfield meubelen, eetkamerstoelen en poefen. Deze worden met de hand gemaakt en vervaardigd uit de beste materialen. Daarnaast koop en verkoop ik ook diverse oude en nieuwe meubelen.

Vanaf 2014 ben ik als ondernemer werkzaam in de interieur wereld. Eerst heb ik mij volledig gericht op de in – en verkoop van nieuwe en oude meubelen. Meer en meer is het bedrijf zich ook gaan richten op het zelf produceren van meubelen. Het is allemaal ontstaan vanuit passie voor interieur. Dit gecombineerd met het blij maken van klanten geeft mij dagelijks voldoening in wat ik doe!

Nieuwsgierig geworden? Onze webshop is 24/7 geopend. Wilt u liever de items in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak in ons warehouse.

Zoekt u iets specifieks? Geef het dan gerust aan. We gaan graag voor u op zoek. Versturen doen we wereldwijd. Versturen buiten Nederland? Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

De waardering van www.otiq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 27 reviews.
× Chatten?