Groothandel - OTIQ

Ruim assortiment

Volgens de laatste trends

Wekelijks nieuwe items

Meubelaanbod voor Winkels

Vanaf 2014 ben ik als ondernemer werkzaam in de interieur wereld. Eerst heb ik mij volledig gericht op de in – en verkoop van oude en nieuwe meubelen. Sinds jaren richt het bedrijf zich ook op het zelf produceren van diverse meubelen. Het is allemaal ontstaan vanuit passie voor interieur. Dit gecombineerd met het blij maken van mensen geeft mij dagelijks voldoening in wat ik doe.

Veel van onze meubelen produceren wij zelf in Europa.Dit betekent hoge kwaliteitsmeubelen tegen een gunstige prijs. Hierdoor kunnen wij ook goede marges garanderen. Omdat wij zelf de productie aansturen is maatwerk mogelijk en zijn de levertijden kort 6 – 8 weken. Naast dit alles is het mogelijk om dit meubilair onder private label te verkopen. Hierbij moet u denken aan onderstaand assortiment.

Het meeste werk aan deze meubelen wordt met de hand gedaan. Het begint met het uitzagen van de onderdelen van het frame. Het frame wordt gemaakt van dik beukenhout. Het verdere uitzagen gebeurt op een computer gestuurde cnc- machine.

Wanneer alle onderdelen zijn uitgezaagd worden deze met de hand in elkaar geschoten. Hierna wordt de bank of fauteuil doorgeschoven naar een volgend werkstation. Hier wordt de vulling die onder de bekleding zit aangebracht. Tot slot wordt het leer of de stof uitgeknipt en handmatig aangebracht. Wij kiezen voor ons leer uitsluitend voor 100% rundleer vol anilline. Ook onze stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor wordt een lange levensduur gewaarborgd.

De voordelen van OTIQ

  • Handgemaakt meubilair

  • Maatwerk

  • Eigen productie in Europa

  • Hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs

  • Gegarandeerd goede marge voor resellers

  • Mogelijkheid om onder private label te verkopen

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod, wilt u onze producten ook gaan verkopen of in grotere aantallen bestellen? Bel dan 0528 – 85 34 79 of vul het contactformulier in. Dan nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate
De waardering van www.otiq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 36 reviews.
× Chatten?